Websitebezoekers beïnvloeden voor actieve mensen

Design for Conversion 1-7-11Geen dag waar je rustig op je stoel zit, luistert naar lezingen en als de spreker even sloom praat, je ontdekt dat je een deel van zijn verhaal hebt gemist. Nee, de seminars van Design for Conversion zijn heel anders!

Op 1 juli 2011 vindt in Club Bahnhof Ehrenfield in Keulen het zesde DfC seminar plaats. Wat zijn de geheimen van het beïnvloeden van websitebezoekers en hoe pas je die toe? Met een interactieve mix tussen workshops en lezingen in een overkoepelende competitie leer je de fijne kneepjes van het vak. Je vormt samen met andere professionals een team, krijgt probleemstellingen voorgelegd, volgt de lezingen en workshops, laat jouw vaardigheden zien en win misschien de grote prijs van DfC. Deze nieuwe manier van een seminar zorgt niet alleen voor een interessante dag met de beste sprekers, maar ook dat de stof beter blijft hangen.

Het zesde DfC seminar bijwonen?

Op het seminar vertellen 4 inspirerende professionals over hun expertise, geven workshops en helpen je om jouw ideeën voor de competitie uit te werken. Uiteindelijk zijn zij de jury die bepaalt wie de finale van DfC wint. Deze keer zijn dit Eric Reiss, Andy Budd, Dan Lockton en Martin Kupp.

Ook Arjan Haring en Maurits Kaptein geven in een gastoptreden alvast een kijkje in de nieuwe technologie van Persuasion API wat ontworpen is om beïnvloeding te automatiseren.

Kijk op de website van Design for Conversion voor meer informatie over dit seminar en om kaartjes te bestellen.

Websiteoptimalisatie.net

Freelance website marketeer en tekstschrijver, gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, verhogen van de conversie (hoeveel bezoekers klant worden) en het gebruik van psychologische aspecten in teksten en design.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *